Kappen van bomen

U kunt door de bomen het bos niet meer zien? Letterlijk dan? DE SAEDELEER reikt de ideale oplossing in elke situatie. We maken kleine en grote percelen volledig bouwvrijp door de bomen en het struikgewas te verwijderen. Dat geldt voor alle gewassen, van kleine struiken tot hoge bomen. Een grote boom kan immers erg gevaarlijk zijn wanneer hij bijvoorbeeld in de buurt van een elektriciteitskast staat. Ook overblijvende stronken kunnen we gemakkelijk uitvrezen.

U wilt uw bomen en struiken enkel bijwerken of opschonen? Ook dat is een kolfje naar onze hand. DE SAEDELEER zaagt stukken van uw sparren, coniferen, struikgewas en hoge bomen zodat ze er precies uitzien zoals u zelf wil. Onze verreiker voor hoge bomen komt daarbij goed van pas, met zijn reikwijdte van maar liefst 15 meter.

Ten slotte klieven we het verzaagde hout desgewenst in stukken die in uw open haard passen. Want geef toe, niets zaliger dan genieten van de zelfgestookte warmte binnenshuis tijdens een koude winter.

Ook de boomwortelen kunnen eventueel verwijderd worden, door het uitgraven hiervan, of door ze uit te frezen met stronkenfrees tot 35 cm diep,deze machine is maar 75cm breed, en past dus perfect door een deuropening.

DE SAEDELEER werkt voor privépersonen en voor bedrijven. U kunt ons 24/7 telefonisch of via e-mail bereiken.